Terug naar overzicht

Inloopavond inwoners van Nieuw-Dordrecht

Museum Collectie Brands in het nieuw

Op 5 juni mocht Museum Collectie Brands weer zijn deuren openen na bijna een half jaar gesloten te zijn geweest vanwege de landelijke coronamaatregelen. In de tussentijd is er veel veranderd in het museum. De museumbibliotheek heeft een flinke metamorfose ondergaan tot een museumzaal, vanaf heden de Janny Jalving zaal. Deze zaal biedt meer ruimte om onze veelzijdige collectie te kunnen tonen. Daarnaast is er een nieuwe tentoonstelling gerealiseerd: Van Toverlantaarn tot YouTube. Hierin nemen we je in vogelvlucht mee in de historie van film en fotografie. Graag stellen wij alle inwoners van Nieuw-Dordrecht in de gelegenheid om dit alles met eigen ogen te komen bekijken. Daarom organiseren wij op maandag 5 juli van 19:30 tot 21:30 uur een inloopavond. We hopen van harte jullie op 5 juli te mogen verwelkomen!

Maatregelen

Wij verzoeken jullie om bij je bezoek een mondkapje mee te brengen en de 1,5 meter afstandsregel te respecteren. Kom niet naar de inloopavond als je corona gerelateerde gezondheidsklachten ervaart.

Bij binnenkomst zal één van onze medewerkers je vragen naar je contactgegevens. Dit is een voorzorgsmaatregel in het geval bij één van de bezoekers in de dagen volgend op de inloopavond corona vastgesteld wordt. In dat geval kunnen we je waarschuwen. Jouw contactgegevens worden verder niet voor andere doeleinden gebruikt.