Donateur

Het Museum Collectie Brands donateurschap

Museum Collectie Brands is een kleine instelling die grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers. Om het museum en haar collectie ook voor de toekomst te blijven behouden, kunnen wij alle steun gebruiken. Je kunt dit doen door een eenmalige gift (welke fiscaal aftrekbaar is vanwege onze ANBI-status), of door het donateurschap aan te gaan.

Giften komen ten goede aan de Stichting Nieuw-Dordrecht Historisch en Cultureel Brands (Bank: NL73 RABO 0139 9736 21). Deze stichting is verantwoordelijk voor de exploitatie van Museum Collectie Brands. Meer over onze organisatie lees je hier.

#IkSteunMuseumCollectieBrands

Wat houdt het donateurschap in?

Je bent al donateur voor €30,- per jaar. Hiervoor krijg je ook van alles terug.

Als donateur heb je het gehele jaar door gratis toegang tot het museum en mag je ook 1 introducé meenemen die eveneens gratis toegang heeft.

Als donateur word je ook uitgenodigd voor onze jaarlijkse donateursdag en openingen van tentoonstellingen. Donateurs mogen ook 1x gratis deelnemen aan een activiteit van het jaarprogramma (indien vooraf aangegeven en op vertoon van donateurspas).

Ook ontvang je onze nieuwsbrief met informatie over activiteiten, tentoonstellingen en ontwikkelingen binnen het museum. Al deze extra’s maken het donateurschap dan ook erg aantrekkelijk.

Het donateurschap is gebonden aan een kalenderjaar. Word je met ingang van januari donateur, dan betaal je het volledige bedrag van €30,-. Word je pas halverwege het jaar donateur, dan betaal je voor de resterende maanden.  


Hoe word ik donateur?

Je kunt je bij onze receptie melden en een donateursformulier invullen. Ook kun je ons bellen op 0591-393400 (tijdens openingstijden) en je gegevens door een receptiemedewerker laten noteren. Door op de aanmeldingsknop onderaan deze pagina te klikken, kun je je ook direct digitaal als donateur inschrijven.

Wanneer je het donateursformulier hebt ingevuld, kun je het bedrag van €30,- overmaken naar bankrekeningnummer NL73 RABO 0139973621 ten name van Stichting Nieuw Dordrecht Historisch en Cultureel (volledige tenaamstelling vermelden). Daarbij kun je ons ook toestemming verlenen voor een automatische incasso. 

Wanneer wij jouw betaling hebben ontvangen, sturen wij jouw persoonlijke donateurspas per post op. Op vertoon van deze pas heb je recht op de eerder genoemde voordelen. 

Vergeet niet om je donateurschap elk kalenderjaar te verlengen.Mocht je verder nog vragen hebben over het donateurschap, bel dan naar 0591-393400 (tijdens openingstijden) of mail naar info@collectie-brands.nl.