Gezocht: Educatief Medewerker

Heb je altijd al op een educatieve manier kennis over willen dragen over ons erfgoed? En lijkt het je een uitdaging om een project vanaf de grond op te bouwen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

DEZE WERKZAAMHEDEN GA JE VERRICHTEN

Als vrijwillig medewerk(st)er erfgoededucatie help je – in teamverband – mee bij de voorbereiding en uitvoering van educatieve projecten. Dit houdt onder andere in dat je educatieve producten ontwikkelt voor het basis- en voortgezet onderwijs. Je begeleidt daarnaast ook diverse publieksactiviteiten.

DIT KRIJG JE ERVOOR TERUG

Je komt te werken in een leuk, enthousiast team dat doelgericht bezig is met het educatieve beleid van het museum. Verder wordt er aan iedere vrijwillig(st)er een Drentse museumpas, korting in de museumwinkel, en gratis koffie en thee tijdens werkpauzes geboden. Ook worden er regelmatig personeelsactiviteiten en scholingsmogelijkheden gehouden waaraan je kunt deelnemen.

DIT VERWACHTEN WE VAN JOU
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je hebt affiniteit met het (basis)onderwijs
  • Je toont interesse in (het ontstaan van) het museum
  • Je toont interesse voor ons erfgoed
  • Je kunt organiseren
  • Je kunt gestructureerd denken
  • Je kunt op een heldere/duidelijke manier presenteren
ARBEIDSVOORWAARDEN

Museum Collectie Brands is een vrijwilligersorganisatie en kan (incidentele uitzonderingen daar gelaten) geen onkostenvergoeding bieden. Als ANBI-instelling verstrekt het museum een verklaring voor de Belastingdienst.

Na de sollicitatieprocedure volgt een proefperiode van twee maanden, waarna een voortgangsgesprek plaatsvindt en een vrijwilligersovereenkomst wordt ondertekend.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze functie? Mail jouw CV en motivatie dan naar info@collectie-brands.nl.