Puzzel mee

In de tentoonstelling 31 Dagen December vind je een overzicht aan diverse oude en nieuwe tradities in de decembermaand. In onze ogen mocht daarin de Dr. Denker kerstpuzzel van het Dagblad van het Noorden niet ontbreken. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij zelf een puzzel gemaakt in de stijl van Dr. Denker. Puzzel mee en win een leuke prijs!

Hoe werkt het?

U kunt de puzzel hier bekijken en downloaden.

Achter elk van de 31 plaatjes schuilt een woord dat betrekking heeft op één van de 31 objecten in de tentoonstelling. Kijk goed naar wat er op het plaatje staat afgebeeld, ga op zoek naar synoniemen en pas de aanwijzingen toe. De oplossing vul je in in het overzicht bij het desbetreffende nummer. Wanneer je alle antwoorden het gevonden, vormen de letters in de gele kolom een slagzin.

Prijzen

Onder de juiste inzendingen worden de volgende prijzen verloot:

1e prijs – Arrangement Nostalgie voor 6 personen
2e prijs – 4 vrijkaarten
3e prijs – Een klein geschenk uit de museumwinkel

Meedoen om te winnen

Stuur de door jou gevonden slagzin op naar Museum Collectie Brands voor 4 maart 2024. Dat kan per e-mail naar info@collectie-brands.nl of per post naar onderstaand postadres:

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht

Vergeet behalve uw oplossing ook niet om uw naam, e-mail en postadres te vermelden. Dit i.v.m. correspondentie over de prijsuitslag.