Reserveren

In lijn met de landelijke coronamaatregelen is het museum voorlopig gesloten. Volgens het openingsplan van de Rijksoverheid (d.d. 13 april) zou het museum wellicht na 26 mei weer kunnen openen.

Museum Collectie Brands houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. Volg ons ook op social media voor de meest actuele ontwikkelingen.

Je kunt reserveren door het formulier onder aan deze pagina in te vullen of door tijdens openingstijden naar 0591-393400 te bellen.

Openingstijden (na de lock-down):
dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur
zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur


Wij zullen je online reservering z.s.m. bevestigen.

Met ingang van 1 december 2020 geldt ook in ons museum een mondkapjesplicht. Deze landelijke maatregel geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Een uitzondering is van toepassing voor personen die kunnen aantonen dat zij vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Vergeet dus niet je eigen mondkapje mee te nemen bij je bezoek. Een gezichtsscherm (faceshield) is geen alternatief voor een mondkapje. Lees hier de rest van onze aangescherpte bezoekregels.

Waarom vooraf reserveren?(update 19 november)
Wegens een opleving van het coronavirus heeft de overheid de coronamaatregelen aangescherpt. Dit brengt met zich mee dat bezoekers verplicht zijn om hun museumbezoek vooraf te reserveren. Dit is in het belang van ieders veiligheid. Door online of telefonisch te reserveren zijn jouw contactgegevens bij ons bekend. Mocht een met corona besmet persoon het museum hebben bezocht, dan kan de GGD met behulp van onze bezoekersgegevens een bron- en contactonderzoek uitvoeren.

Wij gaan zorgvuldig met jouw contactgegevens om, deze worden niet voor andere dan hierboven beschreven doeleinden gebruikt.