Reserveren

Met ingang van 5 juni is het museum weer geopend.
Welkom terug!

Met ingang van 26 juni ben je niet meer verplicht om je bezoek vooraf te reserveren. Indien je niet vooraf hebt gereserveerd, zal één van onze medewerkers jouw contactgegevens bij binnenkomst registreren. Dit is een voorzorgsmaatregel.

Je kunt het museum zonder coronatoegangsbewijs bezoeken. Wie het museumcafé bezoekt, is echter wél verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen m.i.v. 25 september.

Je kunt reserveren door het formulier onder aan deze pagina in te vullen* of door tijdens openingstijden naar 0591-393400 te bellen.

* Zorg dat je alle velden van het reserveringsformulier met een * (sterretje) hebt ingevuld voordat je op de knop versturen klikt.

Openingstijden (vanaf 5 juni):
dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur
zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur


Wij zullen je online reservering z.s.m. bevestigen.

Met ingang van 26 juni ben je niet langer verplicht om in het museum een mondkapje te dragen. De 1,5 meter afstandsregel komt na 25 september te vervallen.

Waarom vooraf reserveren of registratie bij binnenkomst?(update 26 juni)
Door online of telefonisch te reserveren of door registratie bij binnenkomst, zijn jouw contactgegevens bij ons bekend. Mocht een met corona besmet persoon het museum hebben bezocht, dan kan de GGD met behulp van onze bezoekersgegevens een bron- en contactonderzoek uitvoeren.

Wij gaan zorgvuldig met jouw contactgegevens om, deze worden niet voor andere dan hierboven beschreven doeleinden gebruikt.